Termeni si conditii Coca-Cola
Precizari Legale Importante

INAINTE DE A UTILIZA ACEASTA PAGINA DE INTERNET, VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE PRECIZARILE DE MAI JOS. ELE REGLEMENTEAZA UTILIZAREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A PAGINII DE INTERNET SI A TUTUROR MATERIALELOR INFORMATIVE DIN CUPRINSUL SAU.

Accesul si utilizarea acestei Pagini de internet sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizator si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand aceasta pagina de internet, acceptati prevederile acestor Conditii pentru utilizator. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati Conditiile de utilizare a acestei pagini de internet, va rugam sa parasiti aceasta pagina de internet.

Generalitati
Aceasta pagina de Internet care poate fi accesata pe adresa www.euroarena.coca-cola.ro (excluzand paginile la care face link-uri) este sub controlul Coca-Cola Romania S.R.L. Pagina poate fi accesata din diferite alte tari din intreaga lume. Intrucat fiecare din aceste locuri are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea paginii atat noi cat si dumneavoastra suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legat de utilizarea si continutul acestei pagini de Internet, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti de asemenea de acord cu, si prin prezenta va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

Domeniu de aplicare
Aceasta pagina de internet este conceputa doar pentru persoane cu resedinta in Romania, iar informatiile referitoare la produse, servicii si promotii sunt aplicabile doar acestei tari, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile.
Nu se da nici o interpretare sau garantie ca materialele continute in aceasta pagina de internet sunt corespunzatoare pentru, disponibile in, sau relevante pentru orice alta locatie. Persoanele din alte tari trebuie sa aiba ca referinta pagina de Internet a Coca-Cola - www.coca-cola.com

Dreptul de autor
Drept de autor © The Coca-Cola Company. Toate drepturile rezervate.
Dreptul de autor asupra conceptului si a site-ului apartin Coca-Cola Romania S.R.L. Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile, software-ul si alte materiale din aceasta pagina de Internet sunt in proprietatea The Coca-Cola Company, exceptie facand toate textele, imaginile, materialele, pozele, precum si orice alta informatie postata de catre utilizatori ulterior lansarii site-ului.

Coca-Cola Romania HBC isi declina orice responsabilitate cu privire la continutul, identitatea, precum si fata de orice alte date /informatii cu caracter personal postate pe acest site, raspunderea pentru aceasta (civila sau penala) revenind utilizatorului care le-a incarcat/scris, exactitatea si verificarea identitatii persoanei neintrand in competentele Coca-Cola Romania S.R.L.. In cazul in care considerati ca sunteti victima folosirii neautorizate a pozei dvs. si/sau a unor date personale, va rugam sa ne contactati de urgenta, urmand a va acorda tot sprijinul, inclusiv de a sesiza organele de politie si parchetul in acest sens.

Aveti permisiunea de a parcurge aceasta pagina de Internet si de a reproduce extracte prin tiparire, descarcare pe un hard-disk, si distribuire catre terte parti, insa in toate cazurile doar pentru scopuri informationale, in caz contrar urmand a suporta rigorile legii civile si/sau penale, dupa caz. Pagina de internet si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile se afla sub controlul si este in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Coca-Cola Romania S.R.L. / The Coca-Cola Company. Orice element de continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a The Coca-Cola Company sau a Coca-Cola Romania S.R.L. Este strict interzisa utilizarea oricarui element de continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de utilizator a paginii de internet, fara permisiunea in scris a proprietarului "Continutului". De asemenea, va informam ca The Coca-Cola Company / Coca-Cola Romania S.R.L. isi vor asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

Aveti permisiunea de a parcurge aceasta pagina de internet si de a reproduce extracte prin tiparire, descarcare pe un hard-disk, si distribuire la altii, insa in toate cazurile doar pentru scopuri informationale, si cu conditia ca in toate aceste reproduceri sa apara anuntul referitor la dreptul de autor mentionat mai sus. Nici o reproducere sau parte a paginii de internet nu poate fi vanduta sau distribuita pentru castig comercial si nici nu poate fi modificata sau incorporata in nicio lucrare sau publicatie, indiferent daca sunt pe hartie sau in format electronic, si nici nu pot fi transmise catre nicio alta pagina de internet. Nu se acorda nicio alta licenta sau drept.

Continut
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini de Internet, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, fara obligatia sau responsabilitatea de a oferi preaviz.

Pagini Conexe
In diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini de Internet. Aceasta nu inseamna ca Coca-Cola Romania S.R.L. este asociat cu oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia firmei este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici sucursalele sale si nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nicio raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru aceste alte pagini de Internet sau pentru orice informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a fost verificata sau avizata de companie sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina de Internet, va puteti intoarce la aceasta pagina de Internet tastand pe sageata “backwards”, sau formand adresa www.euroarena.coca-cola.ro

Utilizarea paginii de internet
Navigarea in aceasta pagina de internet si/sau crearea unui cont de utilizator in vederea accesului la informatii si servicii cu caracter special, accesibile pe baza de nume de utilizator si parola se va face pe baza raspunderii exclusive a utilizatorului. Prin inregistrarea ca "Utilizator" al paginii de internet www.euroarena.coca-cola.ro pentru care se aplica aceste Conditii de utilizator, dumneavoastra, in calitate de Utilizator al acestei pagini de internet, prin prezenta acceptati si sunteti de acord cu acesti Conditii de utilizator. Serviciile care va sunt oferite sunt conditionate de aprobarea (fara modificare) acestor Conditii de Utilizator si a oricaror altor conditii si avizari, cum ar fi cele specifice campaniilor desfasurate prin pagina de internet, oricare alti termeni si conditii ale paginii de internet si politica vietii private, care pot fi incorporate prin referinta sau sunt prezentate altfel in legatura cu pagina de internet. Folosirea paginii de internet reprezinta acordul dvs. fata de toate conditiile, termenii si avizarile. Asadar, sunteti de acord sa va familiarizati cu aceste Conditii de Utilizator si oricare alte conditii si avizari aplicabile care ar putea fi incorporate prin referinta sau sunt prezentate altfel, in legatura cu pagina de internet si le acceptati in legatura cu folosirea paginii de internet.

In cazul oricarei discrepante intre aceste Conditii de utilizator si oricare alte Conditii ale Sitului si/sau Politicile privind viata privata, aceste Conditii de Utilizator vor prevala.

Este interzisa utilizarea acestei pagini de internet pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau viola orice lege. Coca-Cola Romania S.R.L. va coopera deplin cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona Coca-Cola Romania S.R.L. sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale; sunteti de acord in asa fel incat Coca-Cola S.R.L., la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a paginii de internet la nerespectarea Conditiilor de utilizator. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea paginii de internet si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera Coca-Cola Romania S.R.L. raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Coca-Cola Romania S.R.L. drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dumneavoastra sau (b) incalcarii din partea dvs. a Conditiilor de utilizator si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

Restrictiile paginii de internet
Serviciile furnizate prin prezenta pot depinde de retea sau poate impune suport al unei retele. Sunteti responsabil pentru obtinerea oricaror informatii necesare cu privire la abilitatile dvs. de a folosi pagina de internet si serviciile oferite prin intermediul acesteia de la furnizorul respectiv de servicii.

Incalcarea Conditiilor de utilizator
In cazul in care Coca-Cola Romania S.R.L. considera, la propria discretie, ca ati incalcat in vreun fel Conditiile de utilizator, Coca-Cola Romania S.R.L. poate actiona asa cum considera ca este adecvat, pentru a adresa fapta dvs. oricarei autoritati sau instante competente, inclusiv, fara limite, indepartarea continutului, prevenirea accesului si orice actiune legala. In cazul in care cunoasteti ca un utilizator incalca aceste conditii de utilizator, spre exemplu, dar nu limitat, prin urmarirea sau hartuirea altor utilizatori din panoul de mesaje si/sau camerele virtuale de discutii (chat rooms), va rugam sa informati Coca-Cola Romania S.R.L. despre un asemenea comportament, prin e-mail, la adresa contact@euroarena.coca-cola.ro

PAGINA DE PROTECTIE A DATELOR
Protectia Datelor

1.Operatorul de Date
Operatorul datelor personale colectate prin aceasta pagina de Internet este Coca-Cola HBC Romania S.R.L, societate comerciala din Romania, cu sediul in Str. Preciziei nr. 10, Sector 6, Bucuresti, Romania, avand Codul Unic de inregistrare RO 474152, si numar de operator de date cu caracter personal 232

Procesarea datelor cu caracter personal colectate prin aceasta pagina de Internet, in vederea folosirii de catre utilizatori a serviciilor oferite pe aceasta pagina de internet, fara apel la terte parti responsabile de procesarea datelor operate de catre Coca-Cola Romania S.R.L., se va face de catre S.C. Webstyler S.R.L. cu sediul in Bucuresti, str. Istriei, nr. 4, Bl. 21E, Ap. 9, sector 3 si punct de lucru in Bucuresti, Intr. Soldat Ioan D. Dobre nr. 7, sector 1,avand Codul Unic de Inregistrare 14690202 si fiind inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul de operator de date cu caracter personal 2888, in baza imputernicirii emise de catre Coca-Cola HBC Romania S.R.L si in conformitate cu instructiunile indicate de catre aceasta.

Ne angajam sa va protejam datele personale si sa respectam legislatia romana referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (conform prevederilor Legii nr. 677/2001 si normelor emise in aplicarea ei, precum si orice alte acte normative ce vor deveni incidente in cauza). Aceasta Pagina de Protectie A Datelor subliniaza tipul de informatii care sunt colectate de noi pe aceasta pagina de Internet, si modul in care le utilizam si protejam. Aceasta Declaratie precizeaza de asemenea drepturile dumneavoastra referitoare la protectia datelor, si va spune cum sa ne contactati. Aceasta Declaratie se aplica doar la aceasta pagina de Internet. De exemplu, nu se aplica la bannere, reclame sau promotii pe care le-am putea sponsoriza sau la care am putea participa, pe pagini detinute de terte parti.

Important:
Aceasta Declaratie contine numai informatii cu caracter general, cu scop de informare prealabila.
Orice operatiune de prelucrare a datelor cu caracter personal ce se va desfasura prin intermediul acestei pagini si nu este mentionata in acest document va fi insotita de informatii detaliate, care sa va permita sa faceti alegerile corespunzatoare, in conformitate cu drepturile si interesele dvs legitime, aplicabile de la caz la caz.

Ce colectam si de ce
Cand ne referim la "date personale", vrem sa spunem informatii pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. De obicei, acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), informatii despre carti de credit, pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese. Va asiguram ca nu vom colecta nici o data personala cu ocazia vizitarii paginii noastre de catre dumneavoastra, daca nu ne veti furniza voluntar aceste informatii, printr-o manifestare de vointa expresa si neechivoca in aceasta sens.

Scopurile tipice sunt urmatoarele:
1.Raspunsul la cererile dumneavoastra
Atunci cand ne trimiteti datele dumneavoastra personale in contextul de a ne pune o intrebare sau de a formula o cerere vom folosi datele pe care ni le furnizati pentru a raspunde la intrebarea/cererea dumneavoastra. In unele cazuri, ar putea fi necesar sa impartasim datele dumneavoastra altor altor procesori de date ai unor terte parti, tocmai pentru a ne asigura ca veti primi raspunsul la cererea/intrebarea dvs, cu promptitudinde si in mod corect si numai in aceasta scop.

2.Marketing direct viitor
Va vom trimite din timp in timp informatii, care consideram ca pot fi de interes pentru dumneavoastra. Daca veti fi de acord, putem si sa impartim datele dumneavoastra cu, sau sa le transmitem alte firme selectate cu grija, care ar putea dori sa va trimita informatii dupa cum se va preciza la data cand colectam datele dumneavoastra. Oricand, insa, va puteti retrage (cu "dezabonare") din asemenea contract viitor. O asemenea retragere/ dezabonare va conduce la incetarea oricarie asemnea trimiteri care dvs.

3. Securitatea
Noi luam toate masurile de siguranta impuse de normele legale in vigoare pentru a asigura securitatea datelor personale ale dumneavoastra, si pretindem, pe baze contractuale extrem de serioase, persoanelor noastre imputernicite sa faca la fel. Toate informatiile pentru identificare personala sunt supuse la acces restrictionat, pentru a impiedica accesul neautorizat, modificarea sau utilizarea gresita. Va rugam insa sa retineti ca este posibil sa dam datele dumneavoastra personale, daca ni se impune prin lege, prin mandat de perchezitie, somatie sau hotarare judecatoreasca.

4.Cookies, etc
a.Utilizarea de cookie
Un cookie este un sir de informatii "text-only", pe care o pagina de Internet il transfera in fisierul cookie al browser-ului de pe hard disk-ul calculatorului dumneavoastra, astfel incat pagina de Internet sa poata memora cine sunteti.

Un cookie va contine de obicei numele domeniului din care a venit cookie, "durata de viata" a cookie-ului, si o valoare, de obicei un numar unic generat la intamplare. Atunci cand vizitati pagina noastra de Internet, noi va trimitem un cookie. Cookie-urile pot fi folopagina de internet in urmatoarele moduri: Ca sa ne ajute sa va recunoastem ca vizitator unic (doar un numar) cand va intoarceti la pagina noastra, si sa ne permita sa alcatuim continutul sau reclamele care sa corespunda intereselor dumneavoastra preferate sau ca sa evitam sa va aratam repetat aceleasi reclame. Ca sa compileze statistici anonime agregate, care ne permit sa intelegem cum folosesc utilizatorii pagina noastra si sa ne ajute sa imbunatatim structura paginii noastre. In aceasta mod noi nu putem sa va identificam personal.

Pe aceasta pagina pot fi folopagina de internet doua tipuri de cookie: "session cookie", care sunt cookie temporare care raman in fisierul cookie al browser-ului dumneavoastra pana cand parasiti pagina de Internet, si "persistent cookie", care raman in fisierul cookie al browser-ului dumneavoastra mult mai mult timp (desi cat de mult va depinde de durata de viata a fiecarui cookie).

b.Folosirea "web beacons"
Unele din paginile noastre de Internet pot contine imagini electronice cunoscute sub numele de "web beacons" sau contoare (cunoscute uneori sub numele de "imagini transparente"), care ne permit sa numaram utilizatorii care au vizitat aceste pagini. Contoarele colecteaza doar informatii limitate care cuprind un numar de cookie, ora si data vizionarii paginii, si o descriere a paginii in care este amplasat web beacon-ul. Putem de asemenea sa includem contoare amplasate de terte parti creatoare de reclama. Aceste contoare nu poarta nici o informatie identificabila personal si sunt folopagina de internet doar pentru a urmari eficienta unei anumite campanii. Intrucat contoarele sunt la fel ca orice alta cerinta de continut inclusa in reteta unei pagini de Internet, nu puteti sa renuntati la ele sau sa le refuzati. Totusi, acolo unde contoarele sunt folopagina de internet impreuna cu cookies, ele pot fi dezafectate prin schimbarea setarilor de cookie a browser-ului dumneavoastra.

c. Reclame facute de terte parti
Putem folosi o terta parte ca sa prezinte reclame pe pagina noastra de Internet. Cu aceste reclame pot fi asociate cookie, care sa-i permita producatorului reclamei sa urmareasca numarul de utilizatori anonimi care raspund campaniei. Nu avem acces la sau control al cookie-urilor amplasate de terte parti.

d.Dezactivarea / Activarea Cookie
Aveti capacitatea de a accepta sau refuza cookie prin modificarea setarilor din browser-ul dumneavoastra. Insa, s-ar putea sa nu mai puteti sa folositi toate trasaturile interactive ale paginii noastre daca cookie-urile sunt dezactivate.

Exista un numar de moduri de a administra cookie-urile. Daca folositi diferite calculatoare in diferite locatii, va trebui sa aveti grija ca fiecare browser sa fie setat ca sa corespunda preferintelor de cookie ale dumneavoastra.

Unele browser-e moderne au o facilitate care poate analiza politicile de protectie a datelor personale in paginile de internet, si permite utilizatorului sa aiba sub control necesitatile sale de protectie a datelor personale. Acestea sunt cunoscute sub numele de caracteristici "P3P" (Privacy Preferences Platform - Platforma de Preferinte pentru Datele Personale).

Puteti sterge usor orice cookie care a fost instalat in fisierul cookie al browser-ului dumneavoastra. De exemplu, daca folositi Microsoft Windows Explorer:
• Deschideti "Windows Explorer"
• Dati click pe butonul "Search" din bara
• Tastati "cookie" in casuta de cautare pentru "Foldere si Fisiere"
• Selectati "My computer" in casuta "Look In"
• Dati click pe "Search Now", Dublu click pe folderele care sunt gapagina de internet
• Selectati orice fisier cookie
• Apasati butonul "Delete" pe tastatura dumneavoastra.

Daca nu folositi Microsoft Windows Explorer, atunci trebuie sa selectati "cookies" in functiunea "Help", ca sa aflati informatii despre unde se afla folderul cookie al dumneavoastra.

5. Drepturile dumneavoastra
Conform legislatiei Romaniei, care tinde sa se armonizeze cu legislatia Uniunii Europene privind protectia datelor personale, unele din cele mai importante drepturi ale dumnevoastra includ:
1.dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele dvs personale sunt sau nu sunt prelucrate de noi;
2.dreptul de a va retrage consimtamantul pentru procesarea datelor dumneavoastra personale, la care ati consimtit anterior;
3.dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:
- dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
- dupa caz, transformarea in date anonime a datelor, a caror prelucrare nu este conforma legii;
- notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform punctelor de mai sus, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;
4.dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

6. Puncte de contact
Daca doriti sa discutati cu noi orice chestiune de protectie a datelor personale, sau sa va exercitati oricare dintre drepturile dumneavoastra legale, va rugam sa ne contactati la contact@euroarena.coca-cola.ro.

Limitarea raspunderii si garantie limitata
Intreg continutul acestei pagini de internet poate fi modificat si va este oferit “ca atare” fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita. Coca-Cola Romania S.R.L. nu garanteaza ca pagina de internet sau oricare pagina de internet legata de aceasta va fi disponibila continuu sau fara erori. Coca-Cola Romania S.R.L. nu isi asuma nicio raspundere pentru orice intarziere, pierdere a datelor sau daune in timpul transmiterii acestora de la oricare pagina de internet sau serviciu web. Nicio garantie, de niciun fel, fie aceasta expres sau implicita, inclusiv, dar nu limitat la garantiile de titlu sau neincalcare sau garantii implicite de vandabilitate sau aptitudine pentru un anumit scop se face in legatura cu conditia, potrivirea, disponibilitatea, acuratetea, fiabilitatea, vandabilitatea si/sau neincalcarea oricaror pagina de interneturi sau servicii furnizate mai departe, propriul dumneavoastra echipament, internetul in sine, orice linii publice si/sau retele de operator/transportator.

Utilizati aceasta pagina de internet pe propria responsabilitate. Coca-Cola Romania S.R.L. sucursalele, afiliatii, directorii sau managerii, agentii sau tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea paginii de internet nu sunt responsabili pentru nicio dauna directa, indirecta, intamplatorare, speciala, represiva sau alte asemenea daune, profituri pierdute, beneficii de activitate, buna reputatie, economii sau date anticipate ce ar putea rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestei pagini de internet sau a continutului sau, chiar daca posibilitatea unor astfel de daune a fost anuntata.

Contul, parola si siguranta dvs.
Unul dintre serviciile oferite in aceasta pagina de internet consta in posibilitatea de creare a unui cont pentru acces la informatii si zone conditionate de logarea in pagina prin folosirea unui nume de utilizator (username) si a unei parole. Sunteti responsabili pentru mentinerea informatiilor dvs. de inregistrare actualizate, inclusiv, dar nu limitat la, informatiile de contact, pentru a activa servicii corecte si exacte.

Actiunile luate in timpul utilizarii paginii de internet si a zonelor speciale, accesate cu identificare sau parole valabile, sunt considerate de Coca-Cola Romania S.R.L. ca sunt facute de dvs. si astfel, dvs. sunteti raspunzator personal pentru astfel de actiuni.

Daca identificarea sau parolele dvs. de utilizator sunt compromise sau daca aveti cunostinta de orice folosire neautorizata a contului dvs. sau alte incalcari ale sigurantei, aveti obligatia de a avertiza imediat Coca-Cola Romania S.R.L.. Puteti aviza Coca-Cola Romania S.R.L., trimitand un e-mail la adresa: contact@euroarena.coca-cola.ro. In cazul in care uitati parola, puteti sa solicitati sa va fie trimisa parola la adresa de e-mail pe care ati inscris-o in momentul inregistrarii. Nu puteti folosi niciodata contul nimanui si nici sa permiteti altcuiva sa utilizeze contul dvs.

Disponibilitatea si modificarea paginii de internet
Coca-Cola Romania S.R.L. isi rezerva dreptul, la propria sa discretie si fara vreo obligatie, sa aduca imbunatatiri sau sa corecteze erori sau omisiuni in orice date continute si/sau trimise la sau in legatura cu pagina de internet. Coca-Cola Romania S.R.L. nu este raspunzator pentru orice pierderi sau daune care sunt cauzate de increderea dvs. in orice date continute si/sau trimise la sau in legatura cu pagina de internet. Coca-Cola Romania S.R.L. nu isi asuma nicio raspundere si nu va avea nicio obligatie pentru orice daune sau virusi care pot afecta echipamentul computerului sau dispozitivele dvs. sau alte bunuri din proprietatea dvs., datorita sau care rezulta din utilizarea sau accesarea dvs. a paginii de internet.

Pagina de internet este disponibila asa cum a decis Coca-Cola Romania S.R.L. si poate fi supusa unor pauze de intretinere si oricaror alte feluri de actiuni. Coca-Cola Romania S.R.L. poate indeparta orice informatii, inclusiv, dar nu limitat la, informatii sau date, materiale sau continuturi personale furnizate de oricare dintre utilizatori, oricare alte date sau materiale sau inchiderea paginii de internet sau oricare parte a acestora, in orice moment, la discretia sa. Coca-Cola Romania S.R.L. nu va avea nicio obligatie de a monitoriza oricare dintre materialele furnizate de catre dvs. la Coca-Cola Romania S.R.L. si/sau prin intermediul paginii de internet, dar poate proceda astfel, la propria discretie.

Coca-Cola Romania S.R.L. are dreptul in orice moment de a incheia dreptul dvs. de a utiliza pagina de internet, fara a avertiza, din orice motiv, la propria discretie a Coca-Cola Romania S.R.L. si mai ales daca incalcati Conditiile de utilizator sau folositi pagina de internet in mod ilegal sau intr-un fel in care Coca-Cola Romania S.R.L. considera ca este neadecvat.

Diverse
Nulitatea unei furnizari a acestor Conditii de utilizator sau oricare alte conditii si avertizari aplicabile nu vor afecta valabilitatea furnizarilor care raman. Furnizarea nevalabila va fi inlocuita cu o furnizare valabila, care se apropie cel mai mult de rezultatul si scopul acestor Conditii de utilizator sau oricare alte conditii si avertizari aplicabile. Aceste conditii de utilizator nu vor exclude si nici nu vor limita oricare dintre drepturile dvs. obligatorii in Romania.

Modificarea Conditiilor de utilizator
Coca-Cola Romania S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba sau modifica in orice moment, aceste Conditii de utilizator, oricare conditii de situri si politica de intimitate si oricare conditii si avertizari aplicabile, fara a avertiza anterior, cum ar fi conditiile specifice unei campanii, care pot fi incorporate prin referinta sau sunt prezentate altfel in baza sau in legatura cu pagina de internet. Coca-Cola Romania S.R.L. va va atentiona cu privire la astfel de schimbari sau modificari, postand o versiune actualizata a documentului in cauza. Astfel de modificari si schimbari vor fi considerate ca fiind aprobate daca un Utilizator foloseste pagina de internet oferita de Coca-Cola Romania S.R.L. dupa ce astfel de schimbari si modificari au fost anuntate, daca nu este inregistrata nicio obiectie in termen de o luna de la notificare. Sunteti raspunzator pentru a revizualiza cu regularitate aceste Conditii de Utilizator si alte conditii si avertizari aplicabile. Continuarea de a utiliza pagina de internet va fi considerata ca exprimare a faptului ca sunteti de acord cu astfel de modificari.

Legislatie aplicabila si Jurisdictie
Aceste conditii pentru utilizator si utilizarea acestei pagini de internet sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu utilizarea acestei pagini de internet.

Prin continuarea navigarii pe aceasta pagina de internet si toate actiunile derivate din aceasta, incluzand dar nelimitandu-se la trimiterea informatiilor dumneavoastra de inregistrare, confirmati ca ati citit si inteles aceste Conditii de utilizator, oricare alte conditii ale sitului si politica de intimitate si sunteti de acord cu acestea.